Luchtbehandelingssystemen


Elventi

Luchtbehandelingssystemen: Verbetering van Luchtkwaliteit in Fabriekshallen voor Mens, Machine en Milieu

Vrijwillig of verplicht te nemen maatregelen tot industriële luchtbehandeling zorgen voor continue luchtreinigingontvochtiging, bevochtigingverwarming en koeling in werkplaatsen, aan werkposten en in gekoelde magazijnen. Maken deel uit van de luchtbehandelingssystemen: een of meerdere luchtbehandelingskasten, dit zijn in secties onderverdeelde luchtgroepen, verbonden door middel van luchtkanalen.

De luchtbehandelingssystemen die we voorstellen zijn op maat van uw bedrijf en tegelijk met oog op de toekomst. We bieden totaaloplossingen: de luchtgroepen in een binnen- of buitenopstelling, de luchtkanalen, de luchtfiltering, eventuele randapparatuur enz. vormen een goed doordacht, geïntegreerd pakket, eveneens in de uitvoering.

Ook om bestaande luchtbehandelingsinstallaties tot luchtzuivering aan te passen hebben we alle competenties in eigen huis.

Er is ruime ervaring met de verbetering van de luchtkwaliteit in omgevingen waar productieprocessen, bewerkingen, opslag, bewaring en overslag plaatsvinden. We zijn erop ingesteld ons maximaal aan te passen aan uw productieschema’s.

Naast de wettelijke verplichtingen zijn er de belangen inzake gezondheid van de medewerkers, bezoekers, gebruikers en de indirecte impact op de levensduur van machines, materieel en dus van de continuïteit in productie.